top of page

maten

KALORIBERÄKNADE MÅLTIDER UTIFRÅN DET MEST OPTIMALA

SAMMANSÄTTNIGEN AV  PROTEIN, FETT & KOLHYDRATER

Untitled-1.jpg

Hungriga

Vi finns till för alla som bryr sig om vad de äter. För de som räknar kalorier för att hålla vikten, eller som vet exakt hur mycket protein de behöver för optimal muskeltillväxt. Hos oss är alla rätter kaloriberäknade och du får reda precis hur mycket kolhydrater, proteiner, och fetter de innehåller. Allt är synligt, för att göra det enkelt för dig att uppnå dina mål.

BIM_MG_6606.jpg
BIM_WEB_4984.jpg

Öppna

Vi finns också till för alla som helt enkelt vill äta bra, utan att behöva tänka så mycket på det. Våra rätter består av utvalda, bra råvaror som vi lagat varsamt i ångugnar för att de ska behålla så mycket som möjligt av sina nyttigheter. Maten innehåller inga hemligheter eller obehagliga överraskningar som tillsatt socker, fett, eller skumma smakförstärkare. Hos oss kan du därför med gott samvete välja vad som helst som du är sugen på.

Generösa

Vi vill att måltiden ska vara en av dagens små höjdpunkter: avstressande, återhämtande, och god. Som vi ser på saken är njutning en del av ett bra liv. Samtidigt är det lika viktigt att maten känns bra efteråt.

– ingen ska behöva ångra en god måltid. Det var därför vi startade BIM: För att göra det enkelt att äta bra.

BIM_MG_6524.jpg
bottom of page